36.00

Златни висулки

 Златна висулка 4,46гр 14к (50лв на грам)    3см/2,3см

Виж още
Златна висулка 4,46гр

 Златна висулка 2,05гр 14к (50лв на грам)   2,3см/1,3см

Виж още
Златна висулка 2,05гр

 Златен кръст с камъни 3,00 гр 14к

Виж още
Златен кръст с камъни 3,00 гр 14к

 Златна висулка 2,50гр. 14к (50лв на грам)   2см/1,3см

Виж още
Златна висулка 2,50гр.

 Златна висулка 1,06гр 14к

Виж още
Златна висулка 1,06гр 14к

Златна висулка 1 гр 14к с перла 

Виж още
Златна висулка 1 гр 14к с перла

Висулка ангел 1,82гр 14к

Виж още
Висулка ангел 1,82гр 14к

 Висулка бяло злато сърце 1,31гр 14ка

Виж още
Висулка бяло злато сърце 1,31гр 14ка

 Златна висулка 2,9гр 14Ка 

Виж още
Златна висулка 2,9гр 14Ка

Златна висулка 1,5 гр 14к  

Виж още
Златна висулка 1,5 гр 14к

 Златна висулка с камъни 5,13гр 14 Ка

Виж още
Златна висулка с камъни 5,13гр 14 Ка

 Златна висулка Swarowski 3,62гр 14Ка

Виж още
Златна висулка Swarowski 3,62гр 14Ка